Η ENVIE Shoes έφερε σήμερα το καλοκαίρι στο πλατό της εκπομπής Το Πρωινό με την Φαίη Σκορδά!
Αν και παρουσιάστηκε μόνο ένα μικρό δείγμα της νέας μας συλλογής, ήταν αρκετό για να φέρει χρώμα και αισιοδοξία στη διάθεση όλων μας και να μας κάνει να αρχίσουμε να ονειρευόμαστε τις πρώτες μας ανέμελες βόλτες, τις εξορμήσεις που έρχονται, τις υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές.
Την παρουσιάστρια φάνηκε να ενθουσιάζει η μεγάλη ποικιλία των σχεδίων, με την προσοχή της να στρέφεται τόσο στα βραδινά πέδιλα, όσο και στις εσπαντρίγιες κάθε ύψους, αλλά και τα εντυπωσιακά flat σχέδια, που η ίδια θα συνδύαζε ακόμη και κάθε μέρα με το τζην της.
Τελικά, η Φαίη δεν αντιστάθηκε στα καλοκαιρινά μας σανδάλια, δοκιμάζοντας ένα κομψό μαύρο με λεπτά λουράκια και χρυσές λεπτομέρειες και συνεχίζοντας με αυτό την υπόλοιπη εκπομπή.
Βρείτε τα σχέδια που είδατε στην εκπομπή εδώ !
Δείτε όλη την παρουσίαση και αποκτήστε τα αγαπημένα σας κομμάτια με ένα κλικ εδώ !
Μπες κι εσύ στην πιο cool παρέα των #EnvieGirls!
Ανυπομονούμε να δούμε πως απογείωσες το look σου !
Facebook: @envieshoes
Instagram: @envieshoes