ΚΑΛΑΘΙ:

0 Προϊόντα

Συχνές Ερωτήσεις

 

Σε πόσες μέρες θα μου έρθει η παραγγελία μου?

Στην περίπτωση που η αποστολή σας είναι για Ελλάδα θα  φτάνουν σε εσάς εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Εάν η αποστολή σας είναι για Κύπρο τότε ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που έχετε επιλέξει (express ή economy) θα φτάσουν σε εσάς απο 2-10 εργάσιμες ημέρες.

Με ποιες εταιρείες courier συνεργάζεστε?

Συνεργαζόμαστε με την Speedex και την Γενική Ταχυδρομική.

Ποια είναι τα έξοδα αποστολής?

Τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα και αν επιλέξετε την αντικαταβολή για τρόπο πληρωμής είναι επιπλέον 2€. Και για την Κύπρο είναι 5€ για αποστολή economy και 10€ για express. Στην περίπτωση αντικαταβολής για Κύπρο υπάρχει έξτρα χρέωση 6€.

Πως μπορώ να μάθω που βρίσκεται η παραγγελία μου?

Όταν η παραγγελία σας φύγει από εμάς θα σας έρθει ένα mail που θα σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε και με ποια εταιρεία ταχυμεταφορών έχει αποσταλεί καθώς και τον αριθμό αποστολής. Από εκεί και μετά θα μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία ταχυμεταφορών και με αυτόν τον αριθμό να την αναζητήσετε.

Μπορώ να έρθω από την εταιρεία σας να παραλάβω την παραγγελία μου και να ψωνίσω?

Δυστυχώς δεν είναι εφικτό να έρθετε να παραλάβετε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα από κοντά γιατι δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα.

Τα προϊόντα που είναι out of stock πότε θα είναι ξανά διαθέσιμα?

Παραλαβές απο την παραγωγή μας έχουμε κάθε εβδομάδα, ανάλογα με την διαθεσιμότητα των κωδικών από τους προμηθευτές μας. Όταν είναι ένα προϊόν out of stocκ μπορέτε να το προσθέσετε το email στο ειδικό πεδίο στην προϊοντική σελίδα και όταν θα ανανεωθούν τα αποθέματα θα ειδοποιηθείτε με email.

Αποστολές στο εξωτερικό κάνετε?

Δυστυχώς αποστολές γίνονται μόνο στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αν κάποια στιγμή προστεθεί μια οποιαδήποτε άλλη χώρα θα ανακοινωθεί.

Αν δεν μου κάνει το νούμερο στα παπούτσια μπορών να το αλλάξω?

Ναι, αν δεν σου κάνει το νούμερο γίνεται αλλαγή εντελώς δωρεάν εντός 14 ημερών από την παραλαβή.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται;

Στην περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένη/ος και δεν επιθυμείτε να διαλέξετε κάτι άλλο, έχετε το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημέρων απο την παραλαβή σας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε το "εντυπο επιστροφής" και να στείλετε πίσω το προϊόν με δικά σας έξοδα αποστολής. Η επιστραφή χρημάτων θα γίνει εντώς 10 ημέρων απο την μέρα που θα παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν.

Σε ποιά φυσικά καταστήματα μπορώ να βρω την συλλογή Mairiboo for Envie της Μαίρης Συνατσάκη;

Τα καταστήματα που μπορείτε να βρείτε την συλλογή της Μαίρης μπορείτε να τα βρείτε στο ειδικό store locator που έχουμε δημιουργήσεις εδω!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΑ NEWSLETTER ΜΑΣ